Kindervoorstellingen in Utrecht

Kindervoorstelling Utrecht

Bent u op zoek naar een kindervoorstelling in Utrecht?

Tijl Damen speelt interactieve kindervoorstellingen in de hele provincie Utrecht met aanstekelijke liedjes, grappige acts, live muziek op allerlei instrumenten en veel interactie met het publiek.

Neem vrijblijvend contact op

Heel knap hoe je in staat bent, zowel de jongste als de oudste kinderen de hele voorstelling te boeien.
- BS Wiekslag, Vianen -

Interactief kindertheater op locatie

Hij speelt zijn kindershows voor basisscholen en kinderopvang in Utrecht, maar ook bij evenementen, op festivals en in theaters in Utrecht. Speciaal voor het basisonderwijs heeft Tijl Damen ook kindervoorstellingen die passen binnen theatereducatie / cultuureducatie. Educatieve voorstellingen waarbij een aansprekend thema wordt verkend of uitgediept op een prikkelende wijze die past binnen de belevingswereld van het publiek. Vanzelfsprekend speelt hij ook deze jeugdtheatervoorstellingen voor basisscholen en speciaal onderwijs in Utrecht.

Deze kindervoorstellingen speelt Tijl Damen in Utrecht:

Bekijk alle voorstellingen ⇒ ⇒ ⇒
 
Muzikale kindervoorstelling op maat

Tijl geeft zijn optredens buiten vanuit zijn theaterbus, bijvoorbeeld op het schoolplein, of bouwt zijn mobiele kindertheater op in de gymzaal, aula, gemeenschapsruimte of theaterzaal.
In de gehele provincie Utrecht worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Het is Tijl gelukt om bijna een uur lang ruim 100 kinderen en hun juffen te laten zingen en bewegen. De kinderen waren erg enthousiast en de juffen zijn gelijk gaan kijken welke shows Tijl nog meer heeft. Wij zijn fan!
- Jenaplanschool De Zonnewereld, Utrecht -Interactieve kindershows in Utrecht

De kindervoorstellingen die Tijl Damen in Utrecht speelt zijn geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Het is zowel mogelijk om een voorstelling per klas te spelen als een show voor de hele school.

Bekijk hieronder het aanbod aan kindervoorstellingen van Tijl in Utrecht.

We zijn helemaal in de Sinterklaasstemming gekomen. Tijl heeft onze leerlingen getrakteerd op vrolijke, swingende liedjes.
Tijl kijkt naar de groep kinderen en past zijn voorstelling daar (a la minute) op aan. Onze leerlingen hebben gezongen, geklapt en gedanst! Er was veel interactie, de leerlingen (groep 1 t/m 8) waren enthousiast en de voorstelling is geëindigd in een vrolijke polonaise! Het was een feest.

- 2e van der Huchtschool, Soest -

Wilt u een kindershow van Tijl Damen boeken in provincie Utrecht? Neem dan gerust contact op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bekijk het aanbod van Kindervoorstellingen in Utrecht

Vragen?  telefoon  011 730 89 79       whatsapp06 2016 09 09