Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

'Het is herfst!' is een interactieve, muzikale theatervoorstelling van Tijl Damen vol aanstekelijke liedjes over de herfst, live muziek, humor en veel interactie met het publiek.

Neem contact op over deze voorstelling

 

 

Over de voorstelling

'Het is herfst!' is een interactieve, muzikale theatervoorstelling van Tijl Damen vol aanstekelijke liedjes over de herfst, live muziek, humor en veel interactie met het publiek. Vallende blaadjes, springen in een regenplas, een najaarsstorm en smakelijke appeltjes. Dit alles en nog een hoop meer komt langs in een wervelende voorstelling waarin het jonge publiek alles te weten komt over de herfst. Geschikt voor: peuters, kleuters, onderbouw (NL), 1e en 2e leerjaar (BE).

Veel scholen gebruiken jaarlijks de herfstliedjes van Tijl Damen tijdens muzieklessen: 'De herfst komt eraan', 'Woele-waaie-wind' of 'Eikeltjes' klinkt ieder jaar uit vele klaslokalen. Daarmee is deze educatieve voorstelling niet enkel een muzikale beleefvoorstelling, maar tevens een sing-in!

De herfst is een seizoen vol magie. De wereld is een kleurenpracht, het bos bezaaid met cadeautjes van de natuur. Tijdens deze interactieve voorstelling neemt Tijl Damen zijn publiek mee op een wandeltocht door het bos. We vinden dennenappel en noten, prachtig gekleurde blaadjes en paddenstoelen. We springen in een hoop bladeren en stampen in een modderige regenplas. De voorstelling zit vol liedjes die makkelijk meegezongen kunnen worden en waarbij de kinderen telkens op allerlei manieren actief betrokken worden.

Extra leuk: een aantal liedjes uit deze voorstelling kunnen vooraf in de klas beluisterd worden en ook nadien nog teruggeluisterd en meegezongen. De voorstelling is geschikt voor peuters en kleuters, voor groep 3 en 4 (NL)/ 1e en 3e leerjaar (BE).

 

Neem contact op over deze voorstelling

(*) zijn velden die je in ieder geval moet invullen
Maak een keuze
Ongeldige invoer
Voer uw naam in
Ongeldige invoer
Voer uw emailadres op de juiste wijze in
Ongeldige invoer
Voer uw telefoonnummer in
Vul uw straat en huisnummer in
Ongeldige invoer
Vul uw woonplaats in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Vragen?  telefoon    NLvlag 011 730 89 79     BEvlag 049 702 73 32     whatsapp00316 2016 09 09

 

  • Locatie: School, Festival, Evenement, Kinderopvang, Theater
  • Hoofddoel: Educatie
  • Doelgroep: 2-4 jaar, 4-8 jaar, Kinderen met een verstandelijke beperking, Speciaal onderwijs
  • Thema: Het weer, Herfst, Dagelijks leven
  • Gelegenheid: Cultuureducatie
  • Binnen / buiten: Binnen, Buiten