Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Kindervoorstellingen in Overijssel

Kindervoorstelling Overijssel

Bent u op zoek naar een kindervoorstelling in Overijssel?

Tijl Damen speelt interactieve kindervoorstellingen in de hele provincie Overijssel met aanstekelijke liedjes, grappige acts, live muziek op allerlei instrumenten en veel interactie met het publiek.

Neem vrijblijvend contact op

Wat een energie laat Tijl zien tijdens de voorstelling en hoe aanstekelijk werkt dat! Alle kinderen van groep 1 tot groep 8 een heel uur betrokken en actief houden is heel knap, met een voorstelling die speciaal voor ons jubileum op maat gemaakt is! Geweldige entertainer, aanrader.
- BS Wilgenburg, Zwolle -

Hij speelt zijn kindershows voor basisscholen en kinderopvang in Overijssel, maar ook bij evenementen, op festivals en in theaters in Overijssel. Speciaal voor het basisonderwijs heeft Tijl Damen ook kindervoorstellingen die passen binnen theatereducatie / cultuureducatie. Educatieve voorstellingen waarbij een aansprekend thema wordt verkend of uitgediept op een prikkelende wijze die past binnen de belevingswereld van het publiek. Vanzelfsprekend speelt hij ook deze jeugdtheatervoorstellingen voor basisscholen en speciaal onderwijs in Overijssel.

Waar we erg enthousiast over waren als pedagogisch medewerksters is de interactie die Tijl met de kinderen heeft. Hij sluit aan bij datgene wat hij ziet wat de kinderen leuk vinden en hij krijgt alle kinderen - zelfs de stoere oudere jongens die het eerste niet 'cool' vonden om mee te doen - ook in beweging. Z'n liedjes zijn swingend en tekstueel aansluitend bij de belevingswereld van de kinderen.
- Kinderopvang Stichting Welluswijs, Hardenberg -

Deze kindervoorstellingen speelt Tijl Damen in Overijssel:

Bekijk alle voorstellingen ⇒ ⇒ ⇒
 
Muzikale kindervoorstellingen op maat

Tijl geeft zijn optredens buiten vanuit zijn theaterbus, bijvoorbeeld op het schoolplein, of bouwt zijn mobiele kindertheater op in de gymzaal, aula, gemeenschapsruimte of theaterzaal.
In de gehele provincie Overijssel worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Interactieve kindershows in Overijssel

De kindervoorstellingen die Tijl Damen in Overijssel speelt zijn geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Het is zowel mogelijk om een voorstelling per klas te spelen als een show voor de hele school.

Bekijk hieronder het aanbod aan kindervoorstellingen van Tijl in Overijssel.

Tijl heeft vanuit zijn theaterbus op ons schoolplein twee feestelijke, grappige en op de doelgroep gerichte voorstellingen gegeven; één voor de onderbouw en één voor de bovenbouw. Hij weet direct de aandacht van de kinderen te vangen en speelt goed op hen in. Op zeer professionele wijze zorgt hij voor een vrolijke, interactieve voorstelling waarbij de kinderen enthousiast meededen. Kortom: succes verzekerd als je Tijl zijn gang laat gaan!
- BS Talentrijk, Nijverdal -

Wilt u een kindershow van Tijl Damen boeken in provincie Overijssel? Neem dan gerust contact op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bekijk het aanbod van Kindervoorstellingen in Overijssel

Vragen?  telefoon  011 730 89 79       whatsapp06 2016 09 09