ReclameBanner Coronaproof kindervoorstellingen Reclamebanner Webshop

Foto Tijl tekentNaast muziek en schrijven werkt Tijl Damen ook als illustrator. Zo zijn alle tekeningen die je op deze website tegenkomt door Tijl gemaakt!
Hij tekent met pen, potlood, tekeninkt, aquarel, ecoline en/ of digitale nabewerking ( kleur).

Tijl Damen tekent zijn eigen cd- en singlehoezen en illustreert kinderboeken. Hij maakte illustraties voor de omslagen van diverse bundels ( O.a. Uitgeverij de Klimmende Ster). Ook tekent hij al enkele jaren voor het ADHD-lifestylemagazine 'SUZAN!¡' en verder verscheidene particuliere projecten en vrij werk.

Hieronder kunt u enkele voorbeelden bekijken van Tijls werk.

Spreekt deze stijl u aan en/ of bent u benieuwd wat Tijl voor u kan beTekenen?


Neem gerust contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Klik op een illustratie om deze te vergroten.

Bewaren

Op zoek naar een kindervoorstelling voor de hele basisschool vol muziek, interactie en humor? Tijl Damen speelt kindershows in heel Nederland en Vlaanderen. Meester- en juffendag, afscheidsfeest of pensioen van een leerkracht, laatste schooldag? De kindershows 'Alle Dagen Feest!', 'Maestro Muziek' en 'De Pensioenshow' zijn geschikt voor groep 1 t/m 8. Zoekt u naar een kindertheatershow als afsluiting van een project of thema? Voorstellingen op maat? Neem gerust contact op! Behalve schoolvoorstellingen speelt Tijl ook in bijv. theaters, op kinderfestivals, bij dorpsfeesten, in buurthuizen en cultuurcentra.