Kindervoorstellingen in Friesland

Kindervoorstellingen Friesland

Bent u op zoek naar een kindervoorstelling of familievoorstelling in Friesland?

Tijl Damen speelt interactieve kindervoorstellingen in de hele provincie Friesland vol aanstekelijke liedjes, grappige acts, live muziek op allerlei instrumenten en veel interactie met het publiek.

Neem vrijblijvend contact op

Wat een geweldige mooie show. De kinderen deden erg fanatiek mee. Het was een feestje!
- De Eendracht, Marrum -

Interactief kindertheater op locatie

Hij speelt zijn kindervoorstellingen voor basisscholen en kinderopvang in Friesland, maar ook bij evenementen, op festivals en in theaters in Friesland. Speciaal voor het basisonderwijs heeft Tijl Damen ook kindervoorstellingen die passen binnen theatereducatie / cultuureducatie. Educatieve voorstellingen waarbij een aansprekend thema wordt verkend of uitgediept op een prikkelende wijze die past binnen de belevingswereld van het publiek. Vanzelfsprekend speelt hij ook deze jeugdtheatervoorstellingen voor basisscholen en speciaal onderwijs in Friesland.

Deze kindervoorstellingen speelt Tijl Damen onder meer in Friesland:

Bekijk alle voorstellingen ⇒ ⇒ ⇒
 
Waar in Friesland heeft Tijl Damen al gespeeld?

Afgelopen jaren speelde Tijl al voor scholen en evenementen in heel Friesland. Enkele voorbeelden:

IKC Franciscus, Leeuwarden - AZC, Leeuwarden - AZC, Zoutkamp - Fries Landbouwmuseum, Leeuwarden - Buurtvereniging Flora, Heerenveen - BS Wrâldwizer, Easternijtjerk - Dorpshuis Marrum (ism Brassband 'de Eendracht') - Kindcentrum De Pionier, Dokkum - CBS de Paadwizer, Parrega - CBS De Earnewjuk, Easterlittens - St. Maartenschool, Bolsward - CBS De Opdracht, Ureterp

Muzikale kindervoorstelling op maat

Tijl kan zowel binnen als buiten spelen. Buiten geeft hij zijn optredens vanuit zijn theaterbus, bijvoorbeeld op het schoolplein of een grasveld. Bij een binnenvoorstelling bouwt hij compleet theater op, inclusief licht en geluid, in de gymzaal, aula, gemeenschapsruimte of theaterzaal.
In de gehele provincie Friesland worden geen reiskosten in rekening gebracht.Interactieve kindershows in Friesland

De kindervoorstellingen die Tijl Damen in Friesland speelt zijn geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Een aantal voorstellingen is ook zeer geschikt als familievoorstelling Het is zowel mogelijk om een voorstelling per bouw te spelen als een show voor de hele school.

Bekijk hieronder het aanbod aan kindervoorstellingen van Tijl in Friesland.

Wilt u een kindershow van Tijl Damen boeken in provincie Friesland? Neem dan gerust contact op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bekijk het volledige aanbod van Kindervoorstellingen in Friesland

Vragen?  telefoon  011 730 89 79       whatsapp06 2016 09 09
 

Neem contact op over een voorstelling