Kindervoorstellingen in Groningen

Kindervoorstelling Groningen

Bent u op zoek naar een kindervoorstelling in Groningen?

Tijl Damen speelt interactieve kindervoorstellingen in de hele provincie Groningen met aanstekelijke liedjes, grappige acts, live muziek op allerlei instrumenten en veel interactie met het publiek.

Neem vrijblijvend contact op

 
Interactief kindertheater op locatie

Hij speelt zijn kindershows voor basisscholen en kinderopvang in Groningen, maar ook bij evenementen, op festivals en in theaters in Groningen. Speciaal voor het basisonderwijs heeft Tijl Damen ook kindervoorstellingen die passen binnen theatereducatie / cultuureducatie. Educatieve voorstellingen waarbij een aansprekend thema wordt verkend of uitgediept op een prikkelende wijze die past binnen de belevingswereld van het publiek. Vanzelfsprekend speelt hij ook deze jeugdtheatervoorstellingen voor basisscholen en speciaal onderwijs in Groningen.

Een energieke en mooie voorstelling waarbij de kinderen lekker konden meedoen met zingen en dansen. Fijn om zo helemaal in de kerststemming te komen. Bedankt Tijl!
- Brinkschool, Haren -

Deze kindervoorstellingen speelt Tijl Damen in Groningen:

Bekijk alle voorstellingen ⇒ ⇒ ⇒
 
Muzikale kindervoorstelling op maat

Tijl geeft zijn optredens buiten vanuit zijn theaterbus, bijvoorbeeld op het schoolplein, of bouwt zijn mobiele kindertheater op in de gymzaal, aula, gemeenschapsruimte of theaterzaal.
In de gehele provincie Groningen worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Wauw wat een leuke voorstelling was dit. Tijl Damen hartstikke bedankt voor de prachtige show!
- SKSG Merdeka, Groningen -
Interactieve kindershows in Groningen

De kindervoorstellingen die Tijl Damen in Groningen speelt zijn geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Het is zowel mogelijk om een voorstelling per klas te spelen als een show voor de hele school.

Bekijk hieronder het aanbod aan kindervoorstellingen van Tijl in Groningen.

Wilt u een kindershow van Tijl Damen boeken in provincie Groningen? Neem dan gerust contact op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bekijk het aanbod van Kindervoorstellingen in Groningen

Vragen?  telefoon  011 730 89 79       whatsapp06 2016 09 09