Tijl speelt klTijl zingt klTijl tekent kl

Tijl speelt klTijl zingt klTijl tekent kl

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl tekent smaller

Nieuws

Carnaval voerde mij dit jaar o.m. naar Leeuwarden, Werkhoven en Vroomshoop waar natuurlijk het aantal polonaises niet van de lucht was en behalve de kinderen ook de ouders en grootouders flink in de benen mochten. Uit Werkhoven mocht ik van carnavalsvereniging 'De Vergeten Hoek' deze prachtige recensie ontvangen: "Wat een feest hebben wij gehad deze middag. Tijl krijgt iedereen aan het dansen. De kinderen, maar ook de papa's, mama's, opa's en oma's. Tijl je krijgt van ons een dikke 10 voor je show."
De interactieve en muzikale kindervoorstelling 'Carnaval!' is natuurlijk ook voor het komende seizoen weer beschikbaar in heel Nederland en Vlaanderen: klik hier voor meer informatie

Op woensdag 19 februari had ik de schone taak om de regionale finale van de Nationale Voorleeswedstrijd in Vlissingen te voorzien van een korte voorstelling tijdens het juryberaad. Voordat de jury met het finale oordeel kwam konden de 10 kandidaten en hun enthousiaste aanhang nog even lekker losgaan. Speciaal voor deze gelegenheid schreef ik een interactief lied voor en over de tien kandidaten. Klik hier voor het filmpje met dit lied.

Nu 2019 is afgesloten is het tijd om de balans op te maken. Het afgelopen jaar was goed voor maar liefst 175 voorstellingen! Mocht u nog twijfelen of ik ook wel bij u in de buurt speel; op de kaart ziet u dat mijn actieradius van Groningen tot Brussel en van Amsterdam tot Roermond reikt.

Hoera, een krakend vers nieuw jaar is zojuist begonnen!
Ik wens u een prachtig jaar en veel luisterplezier op mijn site!

Hartelijke groet,

Tijl