Deze voorstelling is bij uitstek geschikt wanneer een juf, meester of directeur met pensioen gaat: een interactieve, muzikale, grappige theatervoorstelling voor de hele school!

Tijl Damen komt een snelcursus 'oud worden' geven, waarin hij het publiek - en de pensionado in spé in het bijzonder - met een muzikale, interactieve en ludieke show komt voorbereiden op de gebreken van de ouderdom.

Neem contact op over deze voorstelling

 

Over de voorstelling

Gaat de meester/juf/directeur met pensioen? Tijl komt hem/haar voorbereiden op het leven na het pensioen met een theatervoorstelling vol muziek, liedjes en interactie. Dat resulteert in een hoop hilariteit! Wat te denken van een op hol geslagen rollator, een bejaardenmodeshow, een muzikale typemachine en een warming-up waar 'Nederland in Beweging' bleekjes bij afsteekt? Tijl bezingt zijn avontuurlijke oma en problematische voorvallen van vergeetachtigheid. Kortom: Een show vol aanstekelijke liedjes, grappige acts en veel interactie. Na afloop van de voorstelling kan iedereen z'n of haar oude dag met volstrekte gemoedsrust tegemoet zien. ... en wellicht de volgende dag met spierpijn... Een interactieve, muzikale kindervoorstelling voor de hele school vol humor en knipogen en uiteraard een belangrijke rol voor het publiek. De voorstelling kan zowel voor de hele school gespeeld worden als opgedeeld in een voorstelling voor de bovenbouw en onderbouw.

 

Neem contact op over deze voorstelling

(*) zijn velden die je in ieder geval moet invullen
Maak een keuze
Ongeldige invoer
Voer uw naam in
Ongeldige invoer
Voer uw emailadres op de juiste wijze in
Ongeldige invoer
Voer uw telefoonnummer in
Vul uw straat en huisnummer in
Ongeldige invoer
Vul uw woonplaats in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Vragen?     011 730 89 79     BEvlag 049 702 73 32     whatsapp00316 2016 09 09

 

  • Locatie: School, Festival, Theater
  • Doelgroep: 4-8 jaar, 8-12 jaar, 4-12 jaar, Kinderen met een verstandelijke beperking, Volwassen met een verstandelijke beperking, Familievoorstelling
  • Thema: Feest, Pensioen
  • Gelegenheid: Meester- en juffendag, Feest
  • Binnen / buiten: Binnen