Bij deze interactieve muziekvoorstelling haalt Tijl alles uit de kast om een diversiteit aan instrumenten te introduceren, waarbij hij telkens weer een andere ingang vindt om zijn publiek te activeren en bij de show te betrekken. Van ukelele tot grote trom, van didgeridoo tot keyboard, van gitaar tot mandoline tot djembé tot boomwhackers tot accordeon.... nou ja, gewoon teveel om op te noemen! Maar niet enkel instrumenten, ook zijn eigen lijf gebruikt Tijl graag als muziekinstrument.

Neem contact op over deze voorstelling

 

Over de voorstelling

Wat Tijl Damen het liefste doet? Muziek maken! Hij heeft dan ook een grote verzameling instrumenten. Het zijn er zelfs zoveel dat hij de hulp van het publiek nodig heeft om al die instrumenten in één voorstelling te proppen. Tijdens deze show passeert het ene na het andere instrument de revue. Bekende en minder bekende, gewone en bijzondere, Westerse instrumenten en uit verre oorden. Maar ook zónder instrumenten kun je een hoop herrie maken. Je eigen lijf is een levende klankkast die je altijd bij je hebt. Tijl gaat dan ook aan de slag met zijn publiek om zoveel mogelijk instrumenten te laten zien en horen, maar meer nog: samen muzikaliteit maken en beleven.

'Maestro Muziek' is een gevarieerde muzikale voorstelling vol humor en interactie die Tijl vooral ook samen met het publiek maakt en die prima geschikt is voor kinderen tot 12 jaar en hun ouders.

De voorstelling is geschikt voor basisscholen en naschoolse opvang, maar doet het ook prima in bijvoorbeeld theaters, openluchttheaters, bij festivals en dorpsfeesten. Kortom: een echte allroundvoorstelling!

 

Neem contact op over deze voorstelling

(*) zijn velden die je in ieder geval moet invullen
Maak een keuze
Ongeldige invoer
Voer uw naam in
Ongeldige invoer
Voer uw emailadres op de juiste wijze in
Ongeldige invoer
Voer uw telefoonnummer in
Vul uw straat en huisnummer in
Ongeldige invoer
Vul uw woonplaats in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Vragen?  telefoon    NLvlag 011 730 89 79     BEvlag 049 702 73 32     whatsapp00316 2016 09 09

 

  • Locatie: School, Festival, Evenement, Kinderopvang, Theater
  • Hoofddoel: Plezier/vermaak, Educatie
  • Doelgroep: 2-4 jaar, 4-8 jaar, 8-12 jaar, 4-12 jaar, Kinderen met een verstandelijke beperking, Volwassen met een verstandelijke beperking, Familievoorstelling
  • Thema: Muziek, Feest, Carnaval
  • Gelegenheid: Kindermuziekweek, Feest, Cultuureducatie, Laatste schooldag
  • Binnen / buiten: Binnen, Buiten