Kindervoorstellingen in Vlaanderen

Kindervoorstelling Vlaanderen

Bent u op zoek naar een kindervoorstelling in Vlaanderen?

Tijl Damen speelt interactieve kindervoorstellingen in heel Vlaanderen met aanstekelijke liedjes, grappige acts, live muziek op allerlei instrumenten en veel interactie met het publiek.

Neem vrijblijvend contact op

We vonden het fantastisch hoe hij zich aanpaste aan de doelgroep. Een gevarieerde show met veel interactie en variatie! De kinderen (en leerkrachten) waren geboeid van begin tot einde! Zelfs weken na de show praten de kinderen er nog over...
- Basisschool De Panda, Gent -

Interactief Kindertheater op locatie in Vlaanderen

Hij speelt zijn kindershows voor basisscholen en kleuterscholen in Vlaanderen, maar ook bij evenementen, op festivals, in theaters en cultuurcentra in Vlaanderen. Speciaal voor basisscholen heeft Tijl Damen ook kindervoorstellingen die passen binnen theatereducatie / cultuureducatie. Educatieve voorstellingen waarbij een aansprekend thema wordt verkend of uitgediept op een prikkelende wijze die past binnen de belevingswereld van het publiek. Vanzelfsprekend speelt hij ook deze jeugdtheatervoorstellingen voor basisscholen en buitengewoon onderwijs in Vlaanderen.

Interactief kindertheater - Tijl Damen

Mijn collega's en ik en ook vooral de kinderen waren superenthousiast over jouw optreden!

- Ecole Fondamentale Notre Dame, Hannut -

Deze kindervoorstellingen speelt Tijl Damen in Vlaanderen:

Bekijk alle voorstellingen ⇒ ⇒ ⇒
 
Muzikale kindervoorstellingen op maat

Tijl geeft zijn optredens buiten vanuit zijn theaterbus, bijvoorbeeld op het schoolplein of festivalwei, of bouwt zijn mobiele kindertheater op in de gymzaal, aula, gemeenschapsruimte of theaterzaal.
In heel Vlaanderen worden geen reiskosten in rekening gebracht.

De sinterklaasshow was interactief, ideaal voor een grote, drukke groep kleuters. Wij willen volgend jaar meer van dat!
- SBS Windekind, Ninove -Interactieve kindershows in Zeeland

De kindervoorstellingen die Tijl Damen in Vlaanderen speelt zijn geschikt voor kinderen van 2 t/m 10 jaar. Het is zowel mogelijk om een voorstelling per klas te spelen als een show voor de hele school.

Bekijk hieronder het aanbod aan kindervoorstellingen van Tijl in Vlaanderen.

Wilt u een kindershow van Tijl Damen boeken in Vlaanderen? Neem dan gerust contact op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bekijk het aanbod van Kindervoorstellingen in Vlaanderen

Vragen?  telefoon  0497 027 332       whatsapp04 9702 73 32