Tijl speelt klTijl zingt klTijl tekent kl

Tijl speelt klTijl zingt klTijl tekent kl

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl tekent smaller

Agenda

Tijl reist wat af. Van Friesland tot Limburg, van de Randstad tot Vlaanderen.
Wil je ook eens komen kijken naar een voorstelling van Tijl? In de agenda zie je waar en wanneer hij speelt en of de voorstelling voor besloten publiek of openbaar toegankelijk is. Let op! Vanwege drukte lukt het niet altijd om de agenda accuraat bij te houden...

Besloten
Zaterdag 4 april 2020
Aanvang: 13.30 uur.
Amsterdam
Beschrijving:
Met enige regelmaat draagt Tijl bij aan de wensvervulling van een (chronisch) ziek kind tijdens een wensdag van Make A Wish Nederland. Een eervolle taak. Ditmaal voert de reis naar Amsterdam.
Openbaar
Maandag 27 april 2020
Aanvang: 10.15 uur.
Feeesttent, Rouveen
Beschrijving:
Wat een feest: de koning is jarig! Speciaal voor Koningsdag komt Tijl Damen een feestelijke voorstelling spelen, waarin koningen, koninginnen prinsen en andere edelen de hoofdrol spelen. Stilzitten? Neehoor! De koningsspelen kunnen ook prima geïntegreerd worden in deze muzikale meespeelshow.
Besloten
Zaterdag 2 mei 2020
Aanvang: 16.30 uur.
Commissie D'r Bie, Breskens
Beschrijving:
Een vrolijke, interactieve voorstelling vol liedjes, acts en humor voor alle leden en familie van Commissie D'r Bie! Lees meer over deze voorstelling.
Openbaar
Zaterdag 16 mei 2020
Aanvang: ( tijd nog niet bekend)
Terhole
Beschrijving:
Samen met Fanfare Excelsior speelt Tijl Damen de interactieve, muzikale voorstelling 'Een Koninklijk Orkest' tijdens dit feestweekend dat volledig in het teken staat van het thema 'Circus'. Lees meer over deze voorstelling. Ga voor meer informatie over het festival naar: https://fanfare-excelsior.eu/
Besloten
Woensdag 20 mei 2020
Aanvang: 09.00 uur.
Basisschool 't Getij,Kloosterzande
Beschrijving:
Veel instrumenten, rare acts en aanstekelijke liedjes vormen de basis voor deze voorstelling die Tijl speelt voor de hele basisschool. Lees meer over deze voorstelling.