Kindervoorstellingen in Noord-Holland

Kindervoorstelling Noord-Holland

Bent u op zoek naar een kindervoorstelling in Noord-Holland?

Tijl Damen speelt interactieve kindervoorstellingen in de hele provincie Noord-Holland met aanstekelijke liedjes, grappige acts, live muziek op allerlei instrumenten en veel interactie met het publiek.

Neem vrijblijvend contact op

De kinderen van de groepen 4,5 en 6 hebben genoten van een fantastische voorstelling. Veel muzikale variatie en veel interactie.
- OBS Piet Hein, Amstelveen -

Interactief kindertheater op locatie

Hij speelt zijn kindershows voor basisscholen en kinderopvang in Noord-Holland, maar ook bij evenementen, op festivals en in theaters in Noord-Holland. Speciaal voor het basisonderwijs heeft Tijl Damen ook kindervoorstellingen die passen binnen theatereducatie / cultuureducatie. Educatieve voorstellingen waarbij een aansprekend thema wordt verkend of uitgediept op een prikkelende wijze die past binnen de belevingswereld van het publiek. Vanzelfsprekend speelt hij ook deze jeugdtheatervoorstellingen voor basisscholen en speciaal onderwijs in Noord-Holland.

We kijken met veel plezier terug op de voorstellingen. Zowel de kinderen als de leerkrachten kwamen enthousiast terug uit de sporthal.
Een beter compliment is er niet!

- OBS Socrates, Zwaag -

Deze kindervoorstellingen speelt Tijl Damen in Noord-Holland:

Bekijk alle voorstellingen ⇒ ⇒ ⇒
 

Muzikale kindervoorstellingen op maat

Tijl geeft zijn optredens buiten vanuit zijn theaterbus, bijvoorbeeld op het schoolplein, of bouwt zijn mobiele kindertheater op in de gymzaal, aula, gemeenschapsruimte of theaterzaal.
In de gehele provincie Noord-Holland worden geen reiskosten in rekening gebracht.Interactieve kindershows in Noord-Holland

De kindervoorstellingen die Tijl Damen in Noord-Holland speelt zijn geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Het is zowel mogelijk om een voorstelling per klas te spelen als een show voor de hele school.

Bekijk hieronder het aanbod aan kindervoorstellingen van Tijl in Noord-Holland.

Wilt u een kindershow van Tijl Damen boeken in provincie Noord-Holland? Neem dan gerust contact op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bekijk het aanbod van Kindervoorstellingen in Noord-Holland

Vragen?  telefoon  011 730 89 79       whatsapp06 2016 09 09


Tijl Damen speelde al kindervoorstellingen op locatie in onder meer Amsterdam, Alkmaar, Beverwijk, Den Helder, Zwaag, Schagen, Haarlem, Zaandam, Krommenie, Wieringerwerf, Wormerveer, Medemblik, Hoorn en Julianadorp.