Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Voorstellingen Kindermuziekweek 2024

Van 5 t/m 14 april vindt de Kindermuziekweek 2024 plaats. Met zijn muzikale theatervoorstellingen is Tijl een ware ambassadeur van kindermuziek en is het telkens zijn missie om kinderen laagdrempelig in contact te brengen met muziek, muzikaliteit en het te laten beleven en ervaren wat de ongekende kracht van muziek is! De Kindermuziekweek 2024 is dan ook een uitgelezen kans om Tijl Damen uit te nodigen op jouw school of in je theater met één van zijn interactieve, muzikale voorstellingen!

Tijdens de Kindermuziekweek 2024 kun je Tijl boeken met de muzikale voorstellingen 'Maestro, Muziek' of 'Een Koninklijk Orkest' .

'Maestro, Muziek' is een interactieve muziektheatervoorstelling vol live muziek op de meest uiteenlopende instrumenten, waarbij het publiek telkens op allerlei manieren actief wordt betrokken.

De voorstelling 'Een Koninklijk Orkest' is extra bijzonder: deze voorstelling speelt Tijl Damen met een lokale fanfare, harmonie of brassband.

Lees alles over deze voorstelling op de pagina 'Kindermuziekweek 2024' waarop u alles leest over de speciale muzikale week en de voorstellingen die Tijl die week speelt.