Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Overzicht speellocaties Tijl Damen Kindertheater 2021
2021 in cijfers

Ondanks lockdowns, noodgedwongen annuleringen, coronamaatregelen en klassen in quarantaine kan ik terugkijken op jaar vol kindertheater, waarin ik ruim 300 kindervoorstellingen speelde op zo'n 120 locaties in heel Nederland en Vlaanderen. Ik speelde vaak buiten uit mijn theaterbus, binnen met publiek in bubbels of voorstellingen per klas, maar gespeeld werd er!
Tezamen was de tour 2021 goed voor iets meer dan 31.000 kilometer tourplezier.

Terugblikken en vooruitkijken

De agenda voor 2022 begint gestaag vol te lopen. Boekingen die afgelopen tijd niet door konden gaan krijgen een nieuw plekje, maar ook nieuwe aanvragen komen goed op gang. De huidige versoepelingen geven voldoende vertrouwen om het lesaanbod te verrijken met kindertheater en feestdagen op school te vieren met een kindervoorstelling.
De winter is de periode om vooruit te kijken en voor te bereiden op een nieuw seizoen vol kindervoorstellingen, maar tevens een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar.
Ondanks alle beperkingen door coronamaatregelen was het gelukkig toch een jaar propvol voorstellingen.

Hoogtepunten

Hoogtepunten waren het theaterfestival Onderstroom in Vlissingen, de Schoolpleintour met 80 voorstellingen voor Zeeuws-Vlaamse basisscholen en de online Sintshow die door maar liefst 30.000 kinderen live werd bekeken en meegedanst en -gezongen.

Op naar 2022!

Maar ook voor het nieuwe kalenderjaar staan er nu al een paar juweeltjes in de agenda, waaronder een 4-voudige uitvoering van de voorstelling 'Een Koninklijk Orkest' met 'Fanfare Wilhelmina' in Volendam begin april, festival Graauwrock for Specials in mei en het Zunnewendefestival in Hellendoorn eind juni. Daarnaast een aantal doorboekingen van scholen waar eerder geplande voorstellingen niet door konden gaan wegens corona en ook een groeiend aantal nieuwe boekingen, variërend van 'Wat een Weertje' in Groningen tot 'De Pensioenshow' in Limburg tot lentevoorstellingen voor een kleuterschool in Antwerpen.

Is jouw basisschool, festival of evenement ook nog op zoek naar een dynamische kindervoorstelling vol liedjes, muziek en interactie? Kijk dan vlug bij het aanbod en vraag een vrijblijvend offerte aan: bekijk alle kindervoorstellingen.