Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Aanbod kindertheater schooljaar 2024 2025

Aanbod kindervoorstellingen schooljaar 2024 - 2025

Het nieuwe schooljaar is begonnen! Ook in schooljaar 2024/2025 speelt Tijl Damen er weer flink op los. De agenda is al goed gevuld voor de komende periode. Zo is de Kinderboekenweek 2024 inmiddels volgeboekt.

Dagelijks krijgt Tijl nu aanvragen binnen. Als je ruime keuze wilt hebben in data is het dus aan te raden om op tijd een aanvraag te doen.

Twijfel je of een voorstelling geschikt is voor de doelgroep, welke voorstelling het beste past, wat de mogelijkheden zijn? Je mag altijd bellen, mailen of een appje sturen. De contactgegevens vind je bij iedere voorstelling, maar ook op de contactpagina en op de homepage.

Veel basisscholen bekijken hun programmering voor het komende schooljaar. Behalve de lessen en educatieve uitstapjes horen daar natuurlijk ook theatervoorstellingen bij! Samen beleven, samen vieren, samen verwonderen. Het aanbod aan kindervoorstellingen van Tijl Damen is breed en sluit aan bij tal van onderwerpen en thema's. Er zijn voorstellingen die ingezet kunnen worden als gezamenlijk viering, bijvoorbeeld de Sinterklaasvoorstelling, Kerstvoorstelling of de voorstelling 'Alle Dagen Feest!' voor de meester- en juffendag, afsluiting schooljaar of jubileum.
Daarnaast heeft Tijl ook een reeks educatieve voorstellingen die aansluiten bij een thema, zoals: boerderij, water/duurzaamheid, thuis/wonen, reizen, bang zijn, muziek, seizoenen etc. Veel voorstellingen zijn schoolbreed inzetbaar. Sommige voorstellingen zijn gericht op de onderbouw.

Goed om te weten:

  • Schoolbrede voorstellingen kunnen ineens voor de hele school gespeeld of opgedeeld in bijvoorbeeld onder- en bovenbouw of onder- midden- en bovenbouw.
  • Voorstellingen vinden binnen plaats in een zaal, theater, sporthal, aula of andere grote ruimte.
  • I.v.m. gebruik belichting dient deze ruimte verschemerd te kunnen worden (gordijnen, screens) en het licht moet uit kunnen (dus geen bewegingssensor!)
  • Vanaf mei/juni speelt Tijl ook buitenvoorstellingen.
  • Buitenvoorstellingen speelt hij vanuit zijn bus op bijvoorbeeld plein of grasveld
  • Tijl heeft een mobiel aggregaat, dus een buitenvoorstelling kan zelfs plaatsvinden op een locatie zonder elektriciteit!

Hoe het werkt:

  • Als je een voorstelling wilt aanvragen of meer informatie wilt, kun je - geheel vrijblijvend - het online contactformulier invullen dat je bij iedere voorstelling op deze site kunt vinden.
  • Tijl neemt dan zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Aan de hand daarvan ontvang je een - nog steeds vrijblijvende - offerte met een voorstel en eventueel meerdere besproken scenario's. De besproken datum gaat in optie.
  • U besluit niet te boeken? Geen probleem! De optie komt te vervallen.
  • U besluit te boeken? Leuk! Vervolgens spreekt Tijl de details met je af en vraagt hij je het boekingsformulier in te vullen, zodat alle praktische gegevens helder op een rijtje staan.
  • De factuur wordt achteraf (nadat de voorstelling(en) gespeeld is/zijn) per mail toegestuurd.