Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Voorstellingen Kindermuziekweek 2023

Van 24 maart t/m 2 april 2023 vindt de Kindermuziekweek plaats. Er bestaat eigenlijk geen passender week dan deze voor Tijl Damen: als 'hofleverancier' van kinderliedjes en muzikale theatervoorstellingen voor het primair onderwijs is het altijd zijn doel om kinderen laagdrempelig in contact te brengen met muziek, muzikaliteit en het te laten beleven en ervaren wat de ongekende kracht van muziek is! Hoe hij dat doet? Met voorstellingen vol live muziek, aanstekelijke liedjes, humor, muzikale acts en veel interactie.

Ook dit jaar speelt Tijl tijdens de Kindermuziekweek zijn voorstellingen 'Maestro, Muziek' en 'Een Koninklijk Orkest' op scholen en in theaters in heel Nederland.

'Maestro, Muziek' is een interactieve muziektheatervoorstelling vol live muziek op de meest uiteenlopende instrumenten, waarbij het publiek telkens op allerlei manieren actief wordt betrokken.

De voorstelling 'Een Koninklijk Orkest' is extra bijzonder: deze voorstelling speelt Tijl Damen met een lokale fanfare, harmonie of brassband.

Lees aller over deze voorstelling op de pagina 'Kindermuziekweek 2023' waarop u alles leest over de speciale muzikale week en de voorstellingen die Tijl die week speelt.