Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Voorstelling Kinderboekweek 2023 Bij Mij Thuis - Tijl Damen

Voorstelling Kinderboekenweek 2023: Sweet Home

Op zoek naar een voorstelling voor de Kinderboekenweek 2023? Ook dit jaar maakte Tijl Damen weer een voorstelling voor de Kinderboekenweek bij het thema "Bij Mij Thuis".

Over de voorstelling:

Tijl gaat op zichzelf wonen. Een moment waar hij al ontzettend lang naar uitkijkt. Eindelijk zelf bepalen wat hij doet. Eindelijk niet meer aan die regels van zijn ouders vastzitten. Eindelijk alles op je eigen manier kunnen doen! Maar is het wel zo eenvoudig? Hoe doe je dat eigenlijk: ‘wonen’? En wat is je ‘eigen manier’? Hoe lang blijft het leuk om alle regels te overtreden? Hoe maak je van je huis een thuis? En waarom heeft een mens zoveel spullen? Moeten die echt allemaal een plek krijgen?

In een voorstelling vol aanstekelijke liedjes, acts, humor en interactie probeert Tijl Damen het wonderlijke woongedrag van de mens te ontrafelen.

Lees meer over deze voorstelling en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tijl Damen speelt deze voorstelling tijdens en rond de Kinderboekenweek 2023, die dit jaar van woensdag 4 oktober t/m zondag 15 oktober gehouden wordt.
De Kinderboekenweek voorstelling heet 'Sweet Home' en is geschikt voor theaters, bibliotheken en de hele basisschool: kleuters, onderbouw en bovenbouw; groep 1 t/m 8.
'Sweet Home' is een muzikale theatervoorstelling vol liedjes, acts, sketches en interactie: ook tijdens deze voorstelling voor de Kinderboekenweek 2023 wordt het publiek op allerlei manieren actief betrokken.

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de kinderboekenweekvoorstelling van Tijl Damen voor de Kinderboekenweek 2023 in het thema 'Sweet Home' over wonen en thuisgevoel voor jouw basisschool, bibliotheek of evenement.