Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt klTijl zingt grTijl webshop gr

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl webshop smaller

ReclameBanner Coronaproof kindervoorstellingen Reclamebanner Webshop
Tijl Damen speelt de kindervoorstelling 'Dromen'

Als een dolleman scheurt Tijl Damen al wekenlang door heel Nederland. Tijdens de Schoolpleintour van half mei tot half juni speelde hij al 85 voorstellingen in Zeeuws-Vlaanderen, maar ook vanaf dan staat de teller weer al op 70 voorstellingen in slechts 4 weken tijd! In die 4 weken trok hij langzaam van noord naar zuid-Nederland, mee met de intredende zomervakantie. Een intensieve periode met vaak honderden kilometers per rit, korte nachten, lange dagen en wekkers die om 04:00 uur afgaan. Maar bovenal: heerlijk om voluit te spelen!

De diversiteit is groot: Van spelen op het schoolplein vanuit de bus tot spelen in een gymzaal, van een dag met één voorstelling voor een school van 400 kinderen tot een dag met 10 voorstellingen voor telkens 1 klas en zelfs twee dagen spelen op Festival Onderstroom in Vlissingen met (coronaproof) volgepropte tribunes.

Een klein pareltje was de voorstelling 'Dromen' die Tijl speelde in Maasland (zie foto). Met het spelen van deze voorstelling is meteen het idee geboren voor de jaarlijkse voorstelling voor de Kinderboekenweek. Meer info daarover volgt...

Gelukkig begint de agenda voor ná de zomervakantie ook al goed vol te lopen.
Benieuwd wat Tijl Damen voor uw kinderfestival, straattheaterfestival, basisschool, theater kan betekenen?
Op zoek naar een voorstelling om het schooljaar te openen of meer weten over de voorstelling voor de Kinderboekenweek?
Neem gerust contact op: contact met Tijl