Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt klTijl zingt grTijl webshop gr

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl webshop smaller

ReclameBanner Coronaproof kindervoorstellingen Reclamebanner Webshop

Hoera! De voorstelling voor de Kinderboekenweek / Kinderboekenmaand 2020 staat eindelijk online!

Lange tijd was onduidelijk of de viering door zou kunnen gaan dit jaar ( i.v.m. Corona), maar nu het schooljaar op gang is heb ik toch al diverse aanvragen ontvangen voor de Kinderboekenweek.

Inmiddels staat er dus al één en ander in de agenda, maar er is nog plaats voor meer. Klik dus snel op onderstaande link, lees alles over de voorstelling 'Archeologica' en boek deze interactieve, muzikale voorstelling zolang het nog kan!

Klik hier voor 'Archeologica'

Op zoek naar een kindervoorstelling voor de hele basisschool vol muziek, interactie en humor? Tijl Damen speelt kindershows in heel Nederland en Vlaanderen. Meester- en juffendag, afscheidsfeest of pensioen van een leerkracht, laatste schooldag? De kindershows 'Alle Dagen Feest!', 'Maestro Muziek' en 'De Pensioenshow' zijn geschikt voor groep 1 t/m 8. Zoekt u naar een kindertheatershow als afsluiting van een project of thema? Voorstellingen op maat? Neem gerust contact op! Behalve schoolvoorstellingen speelt Tijl ook in bijv. theaters, op kinderfestivals, bij dorpsfeesten, in buurthuizen en cultuurcentra.