Woelig Water

 

introinhoudpraktischFoto en video

Neem contact op over deze voorstelling

(*) zijn velden die je in ieder geval moet invullen
Maak een keuze
Ongeldige invoer
Voer uw naam in
Ongeldige invoer
Voer uw emailadres op de juiste wijze in
Ongeldige invoer
Voer uw telefoonnummer in
Vul uw straat en huisnummer in
Ongeldige invoer
Vul uw woonplaats in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vink aan

Een spetterende, educatieve muziektheatervoorstelling over water.

De mens is een waterdier. Van vruchtwater tot drinkwater, van toiletbezoek tot plensbui: zijn hele leven is de mens omgeven door en afhankelijk van dit vloeibare goud. Maar wat weten we er eigenlijk van? En hoeveel schoon drinkwater verbruik jij eigenlijk per dag?
In deze spetterende, energieke theatervoorstelling vol interactie stort Tijl Damen een waterval van liedjes, sketches, muzikale acts en wetenswaardigheden uit over zijn publiek, waarbij 'Water' in alle facetten verkend wordt, zoals: plastic soep, waterbouw, kringloop van het water of diepzeeduiken. Maar bovenal onthult Tijl gaandeweg de voorstelling hoeveel drinkwater je elke dag verbruikt. Een afwisselende show vol humor met een serieuze boodschap.

Wat een topvoorstelling! Tijl is een ontzettend hartelijke en professionele entertainer die niet alleen zijn publiek van begin tot eind weet te boeien, maar hij weet ook nog op een hele leuke manier er een leerzame ervaring van te maken. Ik kan het iedereen(jong en oud) aanbevelen.

Bibliotheek Oosterschelde, Goes

Bekijk de trailer:


Kleutervoorstelling/ onderbouwvoorstelling:
Bij een publiek van enkel 4-8 jr. speelt Tijl deze variant:
Tijl strandt op een eiland. Hij is weggedreven van het strand. Eenmaal op het eiland aangekomen komt hij voor een aantal problemen te staan: hoe komt hij aan drinkwater? Hoe kan hij zijn eiland beschermen tegen hoge golven? En bovenal: hoe komt hij weer terug aan wal? Ook deze voorstelling zit vol educatieve elementen, zoals: de kringloop van water, inpolderen, getijden, functies van water. Een meeleefvoorstelling waarbij het publiek actief betrokken wordt, vol aanstekelijke liedjes, humor en acts.

Bekijk de trailer:


Over de voorstelling:

De mens is een waterdier. Van vruchtwater tot drinkwater, van toiletbezoek tot plensbui: zijn hele leven is de mens omgeven door en afhankelijk van dit vloeibare goud. Maar wat weten we er eigenlijk van? En moeten we niet wat zuiniger zijn op ons water?
In deze spetterende, energieke voorstelling stort Tijl Damen een waterval van liedjes, sketches, muzikale acts en wetenswaardigheden uit over zijn publiek, waarbij 'Water' in alle facetten verkend wordt, zoals: Plastic soep, drinkwaterverbruik, waterbouw, kringloop van het water of diepzeeduiken. De voorstelling zit vol interactie: het publiek wordt op allerlei manieren actief betrokken.

Wat hebben wij op Het Kerspel van de voorstelling 'Woelig Water' genoten. De communicatie met Tijl verliep soepel en de reservering was snel rond. De kinderen worden tijdens de voorstelling actief (!) betrokken en dat viel zeer goed in de smaak. Tijl weet de zaal binnen no-time in de actiemodus (!) te zetten en in diezelfde tijd weer muisstil te krijgen. Onwijs knap! We hopen zeker dat je nog eens vaker bij ons langs wilt komen. ... 'PLASTICSOEP! PLASTICSOEP!' ... Ik hoor het nog geregeld in de klas/school voorbij komen.

Basisschool Het Kerspel, Hoogkarspel

Praktisch:

- Er is een variant voor de onderbouw en voor de bovenbouw.
- Voorstelling kan enkel binnen worden gespeeld in een ruimte die verschemerd kan worden.
- Lengte voorstelling: ca. 45 min.

Kosten
Indicatie kosten scholen:
- 1 voorstelling € 850,- / 950,- Euro
- 2 voorstellingen: € 1250,- / 1500,- Euro
- Incl. licht/geluid, excl. 9% btw.
In heel NL en BE worden géén reiskosten in rekening gebracht.

Wat een spetterende show! Gebracht met veel enthousiasme en humor. Beide voorstellingen waren zeer compleet, origineel en pakkend. Heel mooi hoe je de vele facetten van water hebt weten te behandelen. Ook de oudste groepen, waren betrokken en enthousiast! Leuke liedjes die uitnodigen tot mee zingen (Ik heb je liedjes dan ook nog meerdere malen in de school gehoord) en een mooie educatieve boodschap die de kinderen bijblijft.

IKC Kethel, Schiedam

Meer recensies →
 
 
Vragen?  telefoon    NLvlag 011 730 89 79     BEvlag 049 702 73 32     whatsapp00316 2016 09 09

 

 

Gelegenheid
 • School
 • Festival
 • Evenement
 • Kinderopvang
 • Theater
 • Kinderboekenweek
Doelgroep
 • 4-8 jaar
 • 8-12 jaar
 • 4-12 jaar
 • Familievoorstelling
Thema
 • Wetenschap
 • Natuur en weer
 • Duurzaamheid