Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Speelschema Voorstelling Kinderboekweek 2022 Gi-Ga-Groen - Tijl Damen

KBW 22: Agenda bijna vol

Is jouw school, bibliotheek of cultuurzaal nog op zoek naar een aansprekende, dynamische voorstellling tijdens de Kinderboekenweek 2022? Wees er dan snel bij!

Nu alle scholen weer begonnen zijn gaat het hard met aanvragen voor 'Woelig Water', de interactieve, muzikale voorstelling van Tijl Damen voor de Kinderboekenweek 2022. Er liggen inmiddels 9 dagen vast.

Boek deze voorstelling of vraag een vrijblijvende offerte aan.

-----------------------------------------------------
Op zoek naar een voorstelling voor de Kinderboekenweek? Ook dit jaar maakte Tijl Damen weer een voorstelling voor de Kinderboekenweek bij het thema "Gi-Ga-Groen". Tijl Damen speelt deze voorstelling tijdens en rond de Kinderboekenweek 2022, die dat jaar van 5 oktober t/m 16 oktober gehouden wordt. De Kinderboekenweek voorstelling heet 'Woelig Water' en is geschikt voor theaters, bibliotheken en de hele basisschool: kleuters, onderbouw en bovenbouw; groep 1 t/m 8. 'Woelig Water' is een muzikale theatervoorstelling vol liedjes, acts, sketches en interactie: ook tijdens deze voorstelling voor de Kinderboekenweek 2022 wordt het publiek op allerlei manieren actief betrokken. Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de kinderboekenweekvoorstelling van Tijl Damen voor de Kinderboekenweek 2022 in het thema 'Gi-ga-groen' over water en duurzaamheid voor jouw basisschool, bibliotheek of evenement.