Tijl speelt klTijl zingt grTijl tekent gr

Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt smallerTijl zingt smaller actTijl webshop smaller act

Coronaproof voorstellingen

Zolang de coronamaatregelen van kracht blijven, speelt Tijl 'Coronaproof': Kindervoorstellingen in de buitenlucht vanuit zijn theaterbus. Flexibel inzetbaar: per klas, jaargroep, bouw of zelfs de hele school. Aanstekelijke liedjes, humor en interactie zijn de vaste ingrediënten. Geschikt voor groep 1 t/m 8. Deze voorstellingen zijn te boeken in HEEL NEDERLAND en Vlaanderen.
Geen reiskosten, alles inclusief.


Klik op een voorstelling voor meer informatie.
Vragen? Meer informatie nodig? Neem gerust contact op!

Recensie OBS Schengehof, 's Heer Arendskerke:
Tijl heeft een hele ochtend voorstellingen verzorgd op onze basisschool. Alles coronaproof, voorstelling per klas vanuit zijn bus.
Tijl stemde de inhoud van elke show heel goed af op zijn publiek. Het was een groot succes! De kinderen hebben ontzettend genoten van zijn interactieve, swingende programma! Tijl kreeg alle kids aan het dansen. Een dag vol vrolijkheid in deze gekke tijd.
Een echte aanrader!
Ook het contact vooraf met Tijl liep erg soepel. Alleen maar positief!

Vragen?  telefoon    NLvlag 011 730 89 79     BEvlag 049 702 73 32     whatsapp00316 2016 09 09


  Omschrijving

Sinterklaas Hoera! Interactieve liedjesshow

Een wervelende Sinterklaasshow vol aanstekelijke liedjes waar het publiek op allerlei manieren actief bij betrokken wordt. Natuurlijk worden al zingend alle pietenvaardigheden geoefend, maar vooral maken we er samen een groot en swingend sinterklaasfeest van.

Lees verder .....

Kerstvoorstelling 'Als ik Kerst mis'

Een sfeervolle, gezellige kerstvoorstelling vol interactie met twee varianten:
- Tot ca. 8 jr.: Tijl vindt een afgedankte, verdrietige kerstboom. Door liedjes en hulp van het publiek probeert hij de boom op te vrolijken.
- Oudere kinderen of hele school: Een afwisselende, interactieve liedjesvoorstelling met humor, maar ook een serieuze ondertoon.

Lees verder .....

Mini-Sintshow

Een vrolijk, interactief optreden van 30 minuten vol liedjes over Sint en Piet voor een publiek tot 35 personen.

Lees verder .....

Mini-Kerstshow

Een sfeervol, interactief optreden van 30 minuten vol liedjes over kerst, de kerstman, kerstboom en rendieren voor een publiek tot 35 personen.

Lees verder .....

Alle dagen feest

Een interactieve muziekvoorstelling van Tijl Damen is altijd een feest, maar tijdens deze theatershow doet hij er nog een schepje bovenop. Deze vrolijke voorstelling is een waar meedoefeest, waarbij het publiek constant betrokken wordt: springen, dansen, zingen, zelf muziek maken en meer. Er zijn ballonnen en confetti. Samen bouwen we een onvergetelijk feest!

Lees verder .....

Maestro, Muziek!

Tijl Damen heeft zijn hele muzikale hebben en houden meegenomen en is vastbesloten om alle instrumenten in één voorstelling van een uur te proppen. Dat lukt niet zonder de hulp van het publiek!

Lees verder .....

De Pensioenshow

Gaat de juffrouw/ meester/ directeur met pensioen? Dan is dit de perfecte voorstelling! Tijl Damen komt een snelcursus 'oud worden' geven, waarin hij het publiek - en de pensionado in spé in het bijzonder - mentaal  en fysiek, maar vooral ook muzikaal komt voorbereiden op de gebreken van de ouderdom.

Lees verder .....

Op de boerderij: Leentje en de weide-wereld

Boerenknecht Teun neemt het publiek mee naar de boerderij en laat zien wat hij daar zoal uitvoert, natuurlijk met de nodige hulp van het publiek en aanstekelijke liedjes. Een afwisselende, muzikale meespeelvoorstelling over de boerderij, met als kern een prentenboekvertelling over het nieuwsgierige kalf Leentje, begeleid door kleurige, geprojecteerde illustraties.

Lees verder .....

Interactief optreden

Tijl Damen schrijft en speelt liedjes over allerlei onderwerpen. Met inmiddels al meer dan 150 liedjes kan hij op tal van onderwerpen inspelen met een optreden waarbij het publiek op allerlei manieren actief betrokken wordt.

Lees verder →

VRIEND VERMIST

Tijl heeft een bijzondere vriend: Koentje. Koentje is een fantasievriend. Als Koentje plots verdwijnt, nadat de buurman hem heeft uitgelachen, doet Tijl er alles aan om hem terug te vinden. Maar hoe vind je een fantasievriend terug? Een interactieve meedenkvoorstelling vol aanstekelijke liedjes, een beetje verdriet en een boel humor.

Lees verder .....