Tijl speelt klTijl zingt grTijl tekent gr

Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt smallerTijl zingt smaller actTijl webshop smaller act

Coronaproof voorstellingen

Zolang de coronamaatregelen van kracht blijven, speelt Tijl 'Coronaproof': Kindervoorstellingen in de buitenlucht vanuit zijn theaterbus. Flexibel inzetbaar: per klas, jaargroep, bouw of zelfs de hele school. Aanstekelijke liedjes, humor en interactie zijn de vaste ingrediënten. Geschikt voor groep 1 t/m 8. Deze voorstellingen zijn te boeken in HEEL NEDERLAND en Vlaanderen.
Geen reiskosten, alles inclusief.


Klik op een voorstelling voor meer informatie.
Vragen? Meer informatie nodig? Neem gerust contact op!

Recensie OBS Schengehof, 's Heer Arendskerke:
Tijl heeft een hele ochtend voorstellingen verzorgd op onze basisschool. Alles coronaproof, voorstelling per klas vanuit zijn bus.
Tijl stemde de inhoud van elke show heel goed af op zijn publiek. Het was een groot succes! De kinderen hebben ontzettend genoten van zijn interactieve, swingende programma! Tijl kreeg alle kids aan het dansen. Een dag vol vrolijkheid in deze gekke tijd.
Een echte aanrader!
Ook het contact vooraf met Tijl liep erg soepel. Alleen maar positief!

Vragen?  telefoon    NLvlag 011 730 89 79     BEvlag 049 702 73 32     whatsapp00316 2016 09 09


  Omschrijving

Alle dagen feest

Deze vrolijke, feestelijke voorstelling is een waar meedoefeest, waarbij het publiek constant betrokken wordt: springen, klappen, dansen, zingen en meer. Tijl bouwt samen met zijn publiek een onvergetelijk feest. 
Gelegenheid: schoolfeest, laatste schooldag, meester- en juffendag, jubileum/afscheid.
Geschikt voor:
gr. 1 t/m 8

De Pensioenshow

Gaat de juffrouw/ meester/ directeur met pensioen? Dan is dit de perfecte voorstelling! Tijl Damen komt een snelcursus 'oud worden' geven, waarin hij het publiek - en de pensionado - op ludieke en muzikale wijze komt voorbereiden op de gebreken van de ouderdom.
Gelegenheid: pensionering leerkracht/directeur.
Geschikt voor: gr. 1 t/m 8

Maestro, Muziek!

Tijl Damen is een muziekman. Daar heeft hij een boel instrumenten bij nodig, maar ook zijn lijf. En - niet te vergeten - de hulp van het publiek! Liedjes, allerlei instrumenten, grappige acts en bodyklanken zijn de ingrediënten voor deze muzikale, interactieve voorstelling.
Gelegenheid: Algemeen, feestdag, muziekproject, laatste schooldag, meester- en juffendag, kunst- en cultuureducatie
Geschikt voor: gr. 1 t/m 8

Lente Drive-in Show

Tijdens de Coronacrisis komt Tijl jou de lente bezorgen met een Lente Drive-in Show. Tijl parkeert zijn theaterbus op jouw schoolplein en speelt een interactieve show vol vrolijke lenteliedjes op veilige afstand.
Gelegenheid: algemeen, thema lente/ groeien/ boerderij/ dieren
Geschikt voor: gr. 1 t/m 4

Lees verder .....

Een boer op bezoek

Boer Teun komt op bezoek en zingt over al het werk dat hij op de boerderij doet. Ook vertelt hij een spannend verhaal over zijn favoriete kalfje Leentje. Een muzikale, interactieve boerderijvoorstelling vol aanstekelijke liedjes.
Gelegenheid: algemeen, thema lente/ groeien/ boerderij/ dieren
Geschikt voor: gr. 1 t/m 4

Lees verder .....

Tijl speelt op Safe

Zolang de Corona-crisis duurt, trekt Tijl langs instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking om - op veilige afstand - een vrolijk optreden vol aanstekelijke liedjes te geven.
Doelgroep: Mensen met een verstandelijke beperking.

Lees verder .....