Tijl speelt klTijl zingt grTijl tekent gr

Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt smallerTijl zingt smaller actTijl webshop smaller act

coronaproof voorstellingen

Zolang de coronamaatregelen van kracht blijven, speelt Tijl 'Coronaproof': Kindervoorstellingen in de buitenlucht vanuit zijn theaterbus of in een geschikte binnenruimte. Flexibel inzetbaar: per klas, jaargroep, bouw of zelfs de hele school. Aanstekelijke liedjes, humor en interactie zijn de vaste ingrediënten. Geschikt voor groep 1 t/m 8. Deze voorstellingen zijn te boeken in heel Nederland en Vlaanderen.
Geen reiskosten, alles inclusief.


Klik op een voorstelling voor meer informatie.
Vragen? Meer informatie nodig? Neem gerust contact op!

Vragen?  telefoon    NLvlag 011 730 89 79     BEvlag 049 702 73 32     whatsapp00316 2016 09 09
  Omschrijving

Nog niet naar bed

'Nog niet naar bed' is de kindervoorstelling van Tijl Damen voor de Nationale Voorleesdagen 2022. Niets is zo fijn als lezen voor het slapengaan. Eigenlijk kan Tijl er niet mee ophouden. En zo bedenkt hij nog 100 dingen die hij écht nog even moet doen. Maar ooit moet hij toch gaan slapen...

Lees verder .....

Alle dagen feest

Een interactieve muziekvoorstelling van Tijl Damen is altijd een feest, maar tijdens deze theatershow doet hij er nog een schepje bovenop. Deze vrolijke voorstelling is een waar meedoefeest, waarbij het publiek constant betrokken wordt: springen, dansen, zingen, zelf muziek maken en meer. Er zijn ballonnen en confetti. Samen bouwen we een onvergetelijk feest!

Lees verder .....

Interactief optreden

Tijl Damen schrijft en speelt liedjes over allerlei onderwerpen. Met meer dan 200 liedjes kan hij op tal van onderwerpen inspelen met een optreden waarbij het publiek op allerlei manieren actief betrokken wordt.

Lees verder →

VRIEND VERMIST

Tijl heeft een bijzondere vriend: Koentje. Koentje is een fantasievriend. Als Koentje plots verdwijnt, nadat de buurman hem heeft uitgelachen, doet Tijl er alles aan om hem terug te vinden. Maar hoe vind je een fantasievriend terug? Een interactieve meedenkvoorstelling vol aanstekelijke liedjes, een beetje verdriet en een boel humor.

Lees verder .....

Een Koninklijk Orkest

Deze voorstelling heeft Tijl Damen speciaal gemaakt om uit te voeren met uw fanfare, harmonie of brassband. Een interactieve, muzikale kindertheatershow vol humor met als doel: kinderen kennis laten maken met de muzikale breedte van het orkest, warm maken om een instrument te leren spelen en lid te worden van uw muziekvereniging.

Lees verder .....

Een boer op bezoek (mini-show)

Boer Teun komt op bezoek en zingt over al het werk dat hij op de boerderij doet. Ook vertelt hij een spannend verhaal over zijn favoriete kalfje Leentje. Een muzikale, interactieve mini-voorstelling van 30 minuten voor een publiek tot 35 personen.

Lees verder .....

Wat een weertje!

Professor Cumulus kan er niet tegen dat hij nooit precies weet welk weer het wordt. Dat moet maar eens klaar zijn! Daarom vindt hij een 'weermachine' uit. Samen met de kinderen worden alle ingrediënten in de machine gedaan, zoals een regendans, ballonnen vol wind en het geluid van onweer. Het lukt allemaal prima, maar dan breekt een hendel af en slaat de machine op hol...

Lees verder .....

Bang in bed

Tijl is bang en kan niet in slaap komen. Daarom heeft hij een boek uit de bibliotheek geleend met tips over hoe hij met zijn angsten om moet gaan. Een herkenbare, muzikale, oplossingsgerichte, interactieve voorstelling voor kinderen uit de onderbouw van de basisschool.

Lees verder .....

Reisbureau Fata Morgana

Tijl gaat aan de slag als 'reiscoach' om mensen die op vakantie willen optimaal voor te bereiden op alle hobbels die ze daarbij tegenkomen. Inpakstress? Vliegangst? Topografische lekkage? Als een ware zelfhulpgoeroe komt Tijl zijn publiek een stevige training geven om onbekommerd op vakantie te kunnen gaan. Al zingend bezweert hij alle onzekerheden met aanstekelijke liedjes en natuurlijk een grote rol voor het publiek.

Lees verder .....

Maestro, Muziek!

Tijl Damen heeft zijn hele muzikale hebben en houden meegenomen en is vastbesloten om alle instrumenten in één voorstelling van een uur te proppen. Dat lukt niet zonder de hulp van het publiek!

Lees verder .....

De Pensioenshow

Gaat de juffrouw/ meester/ directeur met pensioen? Dan is dit de perfecte voorstelling! Tijl Damen komt een snelcursus 'oud worden' geven, waarin hij het publiek - en de pensionado in spé in het bijzonder - mentaal  en fysiek, maar vooral ook muzikaal komt voorbereiden op de gebreken van de ouderdom.

Lees verder .....

Op de boerderij: Leentje en de weide-wereld

Boerenknecht Teun neemt het publiek mee naar de boerderij en laat zien wat hij daar zoal uitvoert, natuurlijk met de nodige hulp van het publiek en aanstekelijke liedjes. Een afwisselende, muzikale meespeelvoorstelling over de boerderij, met als kern een prentenboekvertelling over het nieuwsgierige kalf Leentje, begeleid door kleurige, geprojecteerde illustraties.

Lees verder .....

Carnaval!

'Carnaval!' is een vrolijke, interactieve muziekshow voor kinderen propvol aanstekelijke liedjes, waarbij het publiek constant op allerlei manieren actief betrokken wordt. Dansen, zingen, springen, stampen, klappen, verkleden, zelf muziek maken en natuurlijk de onvermijdelijke polonaise en confetti. Lang stilzitten is er voor het publiek niet bij!

Lees verder .....

Kerstvoorstelling 'Als ik Kerst mis'

Een sfeervolle, gezellige kerstvoorstelling vol interactie met twee varianten:
- Tot ca. 8 jr.: Tijl vindt een afgedankte, verdrietige kerstboom. Door liedjes en hulp van het publiek probeert hij de boom op te vrolijken.
- Oudere kinderen of hele school: Een afwisselende, interactieve liedjesvoorstelling met humor, maar ook een serieuze ondertoon.

Lees verder .....

Sinterklaas Hoera! Interactieve liedjesshow

Een wervelende Sinterklaasshow vol aanstekelijke liedjes waar het publiek op allerlei manieren actief bij betrokken wordt. Natuurlijk worden al zingend alle pietenvaardigheden geoefend, maar vooral maken we er samen een groot en swingend sinterklaasfeest van.

Lees verder .....

Mini-Sintshow

Een vrolijk, interactief optreden van 30 minuten vol liedjes over Sint en Piet voor een publiek tot 35 personen, te boeken per dagdeel.

Lees verder .....

Mini-Kerstshow

Een sfeervol, interactief optreden van 30 minuten vol liedjes over kerst, de kerstman, kerstboom en rendieren voor een publiek tot 35 personen.

Lees verder .....

Archeologica

Voorstelling voor de Kinderboekenweek / Kinderboekenmaand 2020 in het thema 'En Toen?'.
De Archeoloog komt vol enthousiasme vertellen en zingen over zijn beroep en demonstreert live een opgraving in een stuk uit zijn eigen achtertuin dat hij heeft meegenomen in een enorme kist. Daarin blijkt echter niet alleen de geschiedenis van de mens maar ook zijn eigen verleden goed geconserveerd te zijn...
Een interactieve, muzikale voorstelling, geschikt voor zowel kleuters/onderbouw en bovenbouw

Lees verder .....

Online Kerstvoorstelling

Een sfeervolle, gezellige, online kerstvoorstelling vol interactie, live muziek en aanstekelijke liedjes. De voorstelling wordt LIVE GESPEELD en via een HD-livestream uitgezonden en kan in de klas worden bekeken op het digibord.

Lees verder .....

Online Sinterklaasshow

Een wervelende LIVE GESPEELDE online Sinterklaasshow vol aanstekelijke liedjes waar het publiek op allerlei manieren actief bij betrokken wordt. Natuurlijk worden al zingend alle pietenvaardigheden geoefend, maar vooral maken we er samen een groot en swingend sinterklaasfeest van.

Lees verder .....