Tijl speelt klTijl zingt grTijl tekent gr

Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt smallerTijl zingt smaller actTijl webshop smaller act

Coronaproof voorstellingen

Zolang de coronamaatregelen van kracht blijven, speelt Tijl 'Coronaproof': Kindervoorstellingen in de buitenlucht vanuit zijn theaterbus. Flexibel inzetbaar: per klas, jaargroep, bouw of zelfs de hele school. Natuurlijk zijn liedjes, humor en interactie nog steeds de vaste ingrediënten, maar dan op anderhalve meter afstand... Deze korte voorstellingen zijn te boeken per dagdeel in HEEL NEDERLAND en Vlaanderen.
Geen reiskosten, alles inclusief.


Klik op een voorstelling voor meer informatie.
Vragen? Meer informatie nodig? Neem gerust contact op!

Vragen?  telefoon    NLvlag 011 730 89 79     BEvlag 049 702 73 32     whatsapp00316 2016 09 09 

 

Uitgebreid zoeken

Filter

Sluiten

  Omschrijving

Alle dagen feest

Een interactieve muziekvoorstelling van Tijl Damen is altijd een feest, maar tijdens deze theatershow doet hij er nog een schepje bovenop. Deze vrolijke voorstelling is een waar meedoefeest, waarbij het publiek constant betrokken wordt: springen, klappen, dansen, zingen en meer. Er zijn ballonnen en confetti. Samen bouwen we een onvergetelijk feest...op anderhalve meter afstand!

De Pensioenshow

Gaat de juffrouw/ meester/ directeur met pensioen? Dan is dit de perfecte voorstelling! Tijl Damen komt een snelcursus 'oud worden' geven, waarin hij het publiek - en de pensionado in spé in het bijzonder - mentaal  en fysiek, maar vooral ook muzikaal komt voorbereiden op de gebreken van de ouderdom met deze ludieke show.

Maestro, Muziek!

Tijl Damen is een muziekman. Daar heeft hij een boel instrumenten bij nodig, maar ook zijn lijf. En - niet te vergeten - de hulp van het publiek! Liedjes, allerlei instrumenten, grappige acts en bodyklanken zijn de ingrediënten voor deze muzikale, interactieve voorstelling.

Lente Drive-in Show

Tijdens de Coronacrisis komt Tijl jou de lente bezorgen met een Lente Drive-in Show. Tijl parkeert zijn theaterbus op jouw schoolplein en speelt een interactieve show vol vrolijke lenteliedjes op veilige afstand.

Lees verder .....

Een boer op bezoek

Boer Teun komt op bezoek en zingt over al het werk dat hij op de boerderij doet. Ook vertelt hij een spannend verhaal over zijn favoriete kalfje Leentje. Een muzikale, interactieve boerderijvoorstelling voor kinderen t/m 8 jaar.

Lees verder .....

Tijl speelt op Safe

Zolang de Corona-crisis duurt, trekt Tijl langs instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking om - op veilige afstand - een vrolijk optreden vol aanstekelijke liedjes te geven.

Lees verder .....

Op zoek naar een kindervoorstelling voor de hele basisschool vol muziek, interactie en humor? Tijl Damen speelt kindershows in heel Nederland en Vlaanderen. Meester- en juffendag, afscheidsfeest of pensioen van een leerkracht, laatste schooldag? De kindershows 'Alle Dagen Feest!', 'Maestro Muziek' en 'De Pensioenshow' zijn geschikt voor groep 1 t/m 8. Zoekt u naar een kindertheatershow als afsluiting van een project of thema? Voorstellingen op maat? Neem gerust contact op! Behalve schoolvoorstellingen speelt Tijl ook in bijv. theaters, op kinderfestivals, bij dorpsfeesten, in buurthuizen en cultuurcentra.